Yerel Haberler - 22.01.2026 - 7:35
ANKARA-BHA
Uluslararası Vizyon Üniversitesi, çok dilli ve uluslararası eğitim modeliyle Balkanlar’da dikkat çeken yükseköğretim kurumları arasında yer alıyor. Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere farklı dillerde eğitim veren üniversite, akademik kadrosu ve çağdaş eğitim anlayışıyla bölgesel iş birliklerine katkı sunmayı sürdürüyor.
Gerçekleştirilen görüşmelerde; öğrenci ve akademisyen değişim programları, ortak bilimsel projeler ve üniversiteler arası iş birlikleri ele alındı. Büyükelçi Ulusoy, eğitimin ülkeler arası ilişkilerin gelişmesindeki belirleyici rolüne dikkat çekerek, Vizyon Üniversitesi’nin üstlendiği misyonu memnuniyetle karşıladığını ifade etti.
Ziyaret heyetinde Gostivar Belediye Başkanı Dr. Valbon Limani de yer aldı. Üniversite yönetimi tarafından sıcak ve samimi bir atmosferde karşılanan Büyükelçi Ulusoy, yapılan temasların Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceğini vurguladı.
Resmî ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve geleceğe dönük ortak çalışma mesajlarıyla sona erdi.
Yerel Haberler Şehit babaları Babalar Günü’nde unutulmadı
Yerel Haberler Trabzon Beşirli’ye çocuklara özel külliye geliyor
Yerel Haberler 7 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 49 şüpheli hakkında işlem
Yerel Haberler Malatya’nın altın meyvesi için yol haritası belirlendi
Yerel Haberler Eğitimci Hayat Aras: “Yakutistan’da Isıah (IHIAH) Bayramı”
Yerel Haberler Otomotivde “6 ay-6 bin km” uygulaması devam edecek
Yerel Haberler Başkan Kasap, Babalar Günü’nde huzurevi sakinleriyle buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021