Yerel Haberler - 27.01.2026 - 6:59
ANKARA – BHA
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, Hindistan’ın Türkiye Büyükelçisi Muktesh K. Pardeshi’nin davetlisi olarak, Hindistan Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen resepsiyona katıldı.
Ankara HiltonSA Otel’de gerçekleştirilen resepsiyonda diplomatik misyon temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından isimler ile çok sayıda davetli yer aldı.
Resepsiyonda Türkiye ile Hindistan arasındaki dostane ilişkilerin geliştirilmesi, kültürel ve ekonomik iş birlikleri ele alındı.
Hindistan’ın Ankara Büyükelçisi Muktesh K. Pardeshi, resepsiyona katılan Basa ve Kaçar’a teşekkür etti.
Yerel Haberler Katar’da Askeri Helikopter Kazası: 3 şehit var
Yerel Haberler İstanbul Fatih’te bina yıkıldı
Yerel Haberler Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Yerel Haberler Malatya çarşı merkezinin teslim tarihi netleşti
Yerel Haberler Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Yerel Haberler Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Yerel Haberler Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Yerel Haberler Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Yerel Haberler Anahtar Parti, AK Parti ile bayramlaştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021