Yerel Haberler - 27.02.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Numan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, bundan sonraki aşamada örgütün tüm unsurlarıyla birlikte kendini feshetmesi ve silahlarını bırakmasının sağlanmasını temenni etti.
Kurtulmuş, “Ümit ediyorum ki tatmin edecek bir süratte örgütün bütün unsurlarıyla kendini feshi ve silahlarını bırakması temin edilecek.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca hazırlanan rapora da değinen Kurtulmuş, ortak noktalardan birinin kritik eşik olarak tanımlanan sürece işaret ettiğini belirtti. Kurtulmuş, “Raporun ortak noktalarından birisi de kritik eşik olarak tanımladığımız, örgütün kendini feshi ve silahların bırakılmasıyla gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasıdır.” dedi.
Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı
Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı
Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde
Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021