Yerel Haberler - 18.10.2025 - 17:15
KARS-BHA
Ziyaretleri sırasında Kars caddelerinde yürüyerek halkın nabzını tutan Kılıç, sıcak ve samimi diyaloglarıyla dikkat çekti.
Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anarak başladığı konuşmasında, “Gencinde yaşlısında, erkeğinde kadınında iz bırakmış merhum Erbakan Hocamız… Allah rahmet eylesin, makamı âlî olsun,” diyen Kılıç, Yeniden Refah Partisi olarak bu mirası yaşatmaya ve yeni nesillere rehberlik etmeye devam ettiklerini belirtti.
Kars’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Kılıç, “Sokakla bağ kurmak için samimi olmak gerek… Serhat Şehrimiz Kars’ta çok verimli, bereketli esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Sokağın nabzı bizde, elhamdülillah,” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın Kars programının, halkla iç içe bir siyaset anlayışının somut örneği olduğu belirtildi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021