Aksaray Haberleri - 27.11.2015 - 11:21
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay’a bir Teşekkür Belgesi verdi.
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, “Aksaray da özellikle İnşaat sektöründe yoğun olan Kayıt dışılığın önüne geçilmesi için AKMÜB üyesi müteahhitlerle farklı zamanlarda toplantılar yaptık. Bu toplantılar sonucunda Aksaray’ımızda ciddi şekilde kayıt dışılığın azaldığını gördük.
Kayıt dışı istihdamla mücadeleye verdikleri destekten dolayı bu Teşekkür Belgesini Birlik Başkanımız Sayın Ömer Gümüşay bey’e takdim ediyorum ”dedi.
Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay ise “Üyelerimiz arasında Kayıt dışılığın önüne geçerek Sosyal Güvenlik sistemine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu nedenle bize bu Teşekkür Belgesine layık gören Sosyal Güvenlik İl Müdürümüze üyelerim adına Teşekkür ederim ”dedi.
Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Aksaray Haberleri Kars’ta narkotik operasyon: 206 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde nisan yağışları arttı
Aksaray Haberleri Tavuk eti ve yumurta üretiminde mart ayında yükseliş
Aksaray Haberleri Kars’ta ziyaret: Nahçıvan Ekonomi Bakanı Vali Polat’ı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Denizcilik Kariyer Zirvesi Kdz. Ereğli’de başarıyla gerçekleşti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021