Aksaray Haberleri - 18.03.2015 - 14:33
Aksaray valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Sosyal Destek Programı (SODES), sosyal ihtiyaçların kısa sürede giderilmesini sağlamak üzere Valiliklerin koordinasyonunda yürütülen, uygulama süresinde yerel aktörlerin geniş bir biçimde yetkilendirildiği insan odaklı bir programdır. SODES projeleri ile istihdam edilebilirliğin arttırılması, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarının sağlanması, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yoluyla bölgedeki çocuk, genç ve kadınların kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı vermesi hedeflenmektedir.
2015 yılında gerçekleştirilecek SODES projeleri için başvuru ve değerlendirme süreçlerine yönelik tarihler belirlenmiştir. Kamu kuruluşları, il özel idareleri, belediyeler, köylere hizmet götürme birlikleri, üniversiteler, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları proje başvurularını 2015 yılı SODES Uygulama Usul ve Esasları dikkate alınarak SODES Bilgi Sistemi (SODESBİS) aracılığıyla ve yazılı olarak Valiliğimize en geç 15 Nisan 2015 tarihine kadar iletmesi gerekmektedir.
İlimizde SODES kapsamında hazırlanacak projeler ile ilgili başvuru süreci ve ayrıntılı bilgi www.aksaraysodes.gov.tr resmi web sitesinde yer almaktadır.
Aksaray Haberleri Beypazarı Seğmeni Kırgızistan’da Türkiye’yi temsil edecek
Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok
Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
Aksaray Haberleri Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021