Yerel Haberler - 03.10.2025 - 15:00
ANTALYA-BHA
Kuaförde sıra bekleyen müşteriler kitaplardan dilediklerini seçerek okuyabilirken, bazı müşteriler de kitap getirip bırakıyorlar.
Eskiden dükkanında gazete okunduğunu fakat zamanla cep telefonunun insanların birbirleriyle iletişimini azalttığını belirten Ömer Kılınç, “İnsanlar telefona gömüldü, kimseyle konuşmuyorlar. En azından müşterilerin burada gelip kafalarını dinlemeleri için böyle bir şey yaptım” dedi.
Uygulamanın müşteriler tarafından takdirle karşılandığını anlatan berber Kılınç, “30 yıldır berberlik yapıyorum. İnsanlar eskiden genelde gazete okurdu. Zamanla herkes telefona gömüldü, kimseyle konuşmuyorlar. En azından müşterilerin burada gelip kafalarını dinlemeleri için böyle bir şey yaptım. Bana destek olan müşteriler de dükkana kitap getirip bıraktılar. İsteyen kitapları okumak için evine de götürebiliyor. Görenler de takdir ediyor. Tıraş olmaya gelen öğretmenler de bu uygulamayı devam ettirmemi ve gençlerin kitap okumasını istiyorlar. Bizim de gençlerin kitap okuyarak telefondan uzaklaşması, bir şeyler öğrenmesi hoşumuza gidiyor” diye konuştu.
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yerel Haberler LGS’de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart
Yerel Haberler Tarım Bakanı Yumaklı çocuklarla fidan dikti
Yerel Haberler Karadeniz’de petrol tankerine saldırı iddiası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021