Yerel Haberler - 22.05.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Haluk Şahin Yazgı görevden alındı. Bu göreve Semih İlker Sanaç atandı.
Bakanlık bünyesinde ayrıca Yüksek Fen Kurulu Üyesi Atilla Ünal’ın görevine son verildi. Malatya İl Müdürü Ali Laloğlu, Eskişehir İl Müdürü Hikmet Çelik, Kayseri İl Müdürü Sibel Livdumlu, Yalova İl Müdürü Murat Alacatlı ve Balıkesir İl Müdürü Kadir Kandemir de görevden alınan isimler arasında yer aldı.
Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda boş bulunan Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Kürşat Bozkurt atandı.
Yerel Haberler Niğde’de 49,7 milyon TL’lik proje için imzalar atıldı
Yerel Haberler Meteoroloji’den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı
Yerel Haberler Bakan BAK, Etnospor Kültür Festivali Açılışına Katıldı
Yerel Haberler Erzurum Lisesi’nde bilim ve teknoloji rüzgârı
Yerel Haberler Ankara’da ormanlara giriş yasağı başladı
Yerel Haberler Mavi Bayraklı Plaj Sayısı 580’e Yükseldi
Yerel Haberler Resmi Gazete’de yayımlandı: Bakanlıklarda görev değişikliği
Yerel Haberler Beşiktaş’a dönüyor mu? Semih hakkında dikkat çeken gelişme
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021