Real Madrid’den Lucas Vazquez’e veda

Yerel Haberler - 16.07.2025 - 20:16

ANKARA-BHA

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, kulüpteki kariyerine nokta koymaya hazırlanan Lucas Vazquez için yarın veda töreni düzenleyeceğini duyurdu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Başkan Florentino Perez’in de katılımıyla gerçekleşecek törende, kulübe uzun yıllar hizmet eden oyuncuya “şükran ve sevgi” ile veda edileceği belirtildi.

2007 yılında henüz 16 yaşındayken Real Madrid altyapısına katılan Vazquez, 2014-2015 sezonunu Espanyol’da kiralık geçirdikten sonra A takıma yükseldi. A takım formasıyla 402 maça çıkan 33 yaşındaki sağ bek, üç UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere birçok önemli başarıya imza attı.

Fenerbahçe ile gündeme gelmişti

Tecrübeli futbolcunun ismi, yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe ile de anılmıştı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre oyuncunun menajerleri, Vazquez’i sarı-lacivertli kulübe önerdi. Ancak Fenerbahçeli yetkililer, oyuncuyla ilgilenilmediğini belirterek transfer iddialarını yalanlamıştı.

Vazquez’in kariyerine hangi takımda devam edeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı

Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş

Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi

Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova

Yerel Haberler İmamoğlu hakkında yargı mensuplarına yönelik sözleri nedeniyle yeni soruşturma

Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı

Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı

Yerel Haberler Ankara’nın yeni yol haritası çizildi: 311 kritik karar

Yerel Haberler Kosova’dan Türkiye maçı öncesi iddialı mesaj: Şanslar eşit

Yerel Haberler Kumluca’da hortum seraları vurdu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021