RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret

Yerel Haberler - 04.03.2026 - 0:00

ANKARA – BHA 

Ankara’da Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmeye; RATEM Başkanı Vedat Gündoğan’ın yanı sıra RATEM Başkan Yardımcısı ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ile RATEM Haysiyet Kurulu Üyesi ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar da katıldı.

 

Ziyarette RATEM Başkanı Vedat Gündoğan, göreve geldikleri günden bu yana radyo ve televizyon meslek mensuplarına yönelik yürüttükleri çalışmalar ile hayata geçirilen projeler hakkında Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’a bilgi verdi. Görüşmede ayrıca telif hakları alanında yürütülen çalışmalar, medya sektöründe hakların korunması ve meslek birliklerinin rolü üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz ise ziyaretlerinden dolayı RATEM heyetine teşekkür ederek, telif haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Yerel Haberler Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında karar verildi

Yerel Haberler Battalgazi Belediyesi’nden esnafa temiz çalışma ortamı

Yerel Haberler Fenerbahçe’de Muriqi dönemi yeniden başladı

Yerel Haberler MEB’den öğrencilere etkinlik haftası: Karne öncesi eğlenceli final

Yerel Haberler Elazığ’da ruhsatsız silah operasyonu: 5 tabanca ele geçirildi

Yerel Haberler Adalar Belediyesi soruşturmasında 42 kişi adliyeye gönderildi

Yerel Haberler Sivas’ta Merkez Cami Külliyesine Güreş Salonu Projesi hayata geçirilecek

Yerel Haberler Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü’nden sıcak hava uyarısı

Yerel Haberler VNL’den Başkent Ankara’ya kalıcı voleybol mirası

Yerel Haberler Rize Personel Eğitim Merkezi’ne Kenan İpek’in adı verildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021