Projelerin Açılışına İki Bakan Geliyor

Aksaray Haberleri - 15.11.2018 - 12:05

Aksaray Ticaret Borsası yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Toplamda 250 milyonluk yatırımla tamamladığı, Aksaray Ticaret Borsası Aratol Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eşmekaya Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eskil Tarım Ticaret Merkezi, Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nin resmi açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve M. Rifat Hisarcıklıoğlunun katılımı ile gerçekleşeceği bildirildi.

4 tesisin açılışını yakın zamanda iki bakanın yapacağını belirten Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Aksaray’ımıza önemli yatırımlar yapmaya “Daha Çok İstihdam, Daha Çok Üretim” sloganı ile hareket etme bilinci ile yolumuza devam edeceğiz. 250 milyonluk yatırımla sona gelinen projelerimiz Ülkemize, bölgemize, şehrimize, tüccarlarımıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yakın zamanda resmi açılışını yapacağımız projelerin mutluluğunu birlikte yaşayacağız” dedi.

Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği

Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu

Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor

Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı

Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler

Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı

Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar

Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021