Projelerin Açılışına İki Bakan Geliyor

Aksaray Haberleri - 15.11.2018 - 12:05

Aksaray Ticaret Borsası yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Toplamda 250 milyonluk yatırımla tamamladığı, Aksaray Ticaret Borsası Aratol Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eşmekaya Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eskil Tarım Ticaret Merkezi, Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nin resmi açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve M. Rifat Hisarcıklıoğlunun katılımı ile gerçekleşeceği bildirildi.

4 tesisin açılışını yakın zamanda iki bakanın yapacağını belirten Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Aksaray’ımıza önemli yatırımlar yapmaya “Daha Çok İstihdam, Daha Çok Üretim” sloganı ile hareket etme bilinci ile yolumuza devam edeceğiz. 250 milyonluk yatırımla sona gelinen projelerimiz Ülkemize, bölgemize, şehrimize, tüccarlarımıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yakın zamanda resmi açılışını yapacağımız projelerin mutluluğunu birlikte yaşayacağız” dedi.

Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman

Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri

Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil

Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı

Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza

Aksaray Haberleri Elazığ’da kaçak siah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı

Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı

Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021