Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Aksaray Haberleri - 02.03.2016 - 15:06

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu ziyaretlerini sürdürüyor. İlgili ziyaretler kapsamında okul yöneticileri ve akademisyenlerle görüşen Şahin, sorunları dinliyor, öneriler alıyor.

Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden ASÜ Rektörü Şahin, okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve son 9 aylık süreç içerisinde üniversitenin geldiği noktaya dair paylaşımlarda bulundu. Özellikle sağlık alanında ilerlemenin üniversite için önemli olduğunu söyleyen ve yeni kurulan Tıp Fakültesi’nin de Aksaray’ın sağlık hizmetlerindeki kalitesine pozitif katkılar sunacağını kaydeden Prof. Şahin, “El birliği içinde çalışmalarımızı devam ettirmek arzusundayız. Hepimizin hedefi üniversitemizi daha da geliştirmek, ülkemiz ve şehrimiz için bilim üretmektir” dedi. Her iki okulda da yapılan kısa açıklamaların ardından sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantılara Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Funda Çetinkaya ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr Yavuz Selim Çakmak’la okul yöneticileri ve akademisyenler katıldı.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021