Yerel Haberler - 31.01.2026 - 7:06
ANKARA – BHA
Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, İç Ege’nin yüksek kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz’in iç bölgeleri ile Doğu Anadolu’da ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.
Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Çanakkale, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yağışların kuvvetli, Antalya’nın doğusu ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli olacağı öngörülüyor.
Bu kapsamda, kuvvetli yağış beklenen Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Hatay, Mersin, İzmir, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla ve Osmaniye ile karla karışık yağmur beklenen Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Siirt, Batman ve Şırnak için sarı kodlu uyarı yapıldı.
Doğu bölgelerde buzlanma ve don olaylarının görülebileceği belirtilirken, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Hava sıcaklıklarının güneydoğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle güneyli, Marmara’da kuzeyli yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette, Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde ise yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi öngörülüyor.
Yerel Haberler DSÖ’den Ebola alarmı: Ölüm oranı yüzde 50’ye ulaştı
Yerel Haberler Su ürünleri ihracatı 2,2 milyar doları aştı
Yerel Haberler Hacıosmanoğlu: Dünya Kupası’nı tek başımıza düzenleyebiliriz
Yerel Haberler Emlak vergisi ödemesinde son gün pazartesi
Yerel Haberler Kars’ın tarihi incisi Ani Ören Yeri’nde bayram yoğunluğu
Yerel Haberler Gurbetçi aile Gölbaşı’nda kahvaltı fiyatına isyan etti
Yerel Haberler Vali Ziya Polat: “Kars’ta bayram bir başka”
Yerel Haberler Artvin’de bayramlaşma töreni düzenlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021