Mansur Yavaş mamaklılarla iftar sofrasında buluştu

Yerel Haberler - 02.03.2026 - 0:00

ANKARA-BHA

Yoğun ilgiyle karşılanan Yavaş, “Sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın aynı anda amin demenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlarla iftar sofrasında buluşmaya devam ediyor. Yavaş bu sefer de Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun gösterdiği iftar programında konuşan Yavaş, “Gerçekten olağanüstü bir kalabalık var. Demek ki bu kalabalıklar bize yetmiyor. Sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın aynı anda amin demenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

2019 yılında bu yana dayanışma kampanyalarını sürdürdüklerini belirten Yavaş, “İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayarak yedi yıldır inşallah hep birlikte kimseyi aç bırakmadan kampanyalarımızı yapıyoruz. Zaten belediyecilik aynı zamanda; birisinin ihtiyacı olduğu zaman, bir şeye ihtiyacı olduğu zaman ‘Benim yanımda kim var’ dediği zaman hemen karşısına çıkmaktır. Herkesin Ramazan'ı huşu içerisinde geçirmesini, ibadetini yapması için elimizden gelen desteği veriyoruz. Bugün bu arada çok güzel bir kalabalık toplanmış. Sizler davetimize icabet edip gelmişsiniz. Gerçekten çok mutlu oldum” diye konuştu.

 

Yerel Haberler Malatya’da yeni ulaşım aksı için çalışmalar hızlandı

Yerel Haberler İMEF’ten dijital şiddet ve siber zorbalığa karşı farkındalık paneli

Yerel Haberler Alucra’da köy yollarına tepki: Sembolik olarak kazma kürekle onardılar

Yerel Haberler Malatya’da altyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler YKS’de kimlik engeline geçit verilmedi

Yerel Haberler AK Parti’den 12. Yargı Paketi: 30 maddelik teklif TBMM’ye sunuldu

Yerel Haberler Giresun’da film kaplı dolmuşlara denetim

Yerel Haberler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri’nden ehliyet sahiplerine önemli uyarı

Yerel Haberler Dünya Kupası’nda yeni gün heyecanı: 5 kritik mücadele oynanacak

Yerel Haberler Elazığ’da köy camisine saldıran şahıs Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021