Yerel Haberler - 12.12.2025 - 9:00
ISPARTA-BHA
Isparta Belediyesi, kırsal bölgelerde ihtiyaçların karşılanması için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla merkeze bağlı Yakaören Köyü’nde yapımı devam eden gasilhaneye kum ve fayans desteği sağlandı. Desteklerle birlikte gasilhane inşaatında sona gelindi.
Yakaören Köyü Muhtarı Mehmet Çatal, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Gasilhane yapmak için belediye başkanımıza müracaat ettik. Gasilhanenin iç döşemesi, fayansları, kumu ve diğer tüm malzemeleri konusunda bize destek oldular. Köylüm ve şahsım adına sayın başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.
Köy halkı da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Vatandaşlar, “Allah bin kere razı olsun. Her ihtiyacımıza yetişiyor, hizmetlerinden çok memnunuz. Böyle bir hizmet herkese nasip olmaz” ifadelerini kullandı.
Isparta Belediyesi, kırsal mahalle ve köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası’na ABD maçıyla veda edecek
Yerel Haberler Kaymakam Naim Akar’dan öğretmenlere başarı belgesi
Yerel Haberler CHP Disiplin Kurulu itirazları kabul etmedi
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Venezuela’ya geçmiş olsun mesajı
Yerel Haberler Yargıda yeni dönem: 12. Yargı Paketi komisyondan geçti
Yerel Haberler MSB: İsrail, uzlaşma çabalarının önündeki engel
Yerel Haberler Helal belgeli ürünlerin ithalatında yeni dönem
Yerel Haberler Türk Polis Teşkilatı’na Erzurum’dan 703 Yeni Nefer
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021