Yerel Haberler - 31.10.2025 - 7:12
KARS-BHA
Kars’ın Susuz ilçesinde yapımı devam eden Susuz Devlet Hastanesi ve Hükümet Konağı inşaat alanlarında incelemeler gerçekleştirildi. İncelemelere Susuz Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve AK Parti İl Başkanı Muhammer Sancar katıldı. Heyet, yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Heyet, ilçede süren yatırımların son durumu ve tamamlanma süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Projelerin planlandığı şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyulduğu bildirildi.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adem Çalkın, hükümetin sağlık ve kamu hizmetlerine yönelik yatırımlarının kararlılıkla sürdüğünü belirterek, “Susuz ilçemize kazandırılan yeni devlet hastanesi ve hükümet konağı, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak önemli yatırımlardır. İlçemiz her geçen gün gelişiyor, güzelleşiyor.” dedi.
Kaymakam Muhammed Emin Tutal ise yatırımların tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkının daha modern ve kaliteli kamu hizmetlerine kavuşacağını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yerel Haberler Ankara’nın tarihi Paraşüt Kulesi yeniden hizmete açılıyor
Yerel Haberler AİÇÜ’lü akademisyenin TÜBİTAK projesine destek
Yerel Haberler Ankara Sincan’da zincir marketin çanta uygulamasına inceleme
Yerel Haberler İstanbul’daki sel felaketinde can kaybı 7’ye yükseldi
Yerel Haberler Türkiye’de ultrason cihazı üretimi için tesis kuruluyor
Yerel Haberler Antalya’da park manevrası ölümle sonuçlandı
Yerel Haberler “Ceza Sahası”na Amerika’dan ödül
Yerel Haberler Bahçeli: Basın özgürlüğü, suç işleme özgürlüğü değildir
Yerel Haberler Üsküdar Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Sarıoğlu oldu
Yerel Haberler Keçiören’de muhtarlar bir araya geldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021