Yerel Haberler - 07.11.2025 - 19:45
KARS-BHA
Vali Polat, ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp ile bir araya geldi.
Görüşmede Kars’ın devam eden yatırımları, bölgesel kalkınma projeleri ve yeni dönem planlamaları ele alındı. Milletvekilleriyle gerçekleştirilen toplantılar, Kars’ın gelişimine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Vali Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı da ziyaret etti. Bu görüşmede, Kars’ın tarihsel ve kültürel mirasının korunması, turizm altyapısının güçlendirilmesi ve şehre dair kültürel projelerin geliştirilmesi konuşuldu. Özellikle Ani Ören Yeri, Kars Kalesi çevresi düzenlemeleri, Sarıkamış Kış Turizmi ve şehir merkezindeki kültürel projeler masaya yatırıldı.
Ziyaretler kapsamında Vali Polat, TBMM Genel Sekreterliği görevine atanan H. Kürşat Kırbıyık’ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Polat, şehre dair iş birliğini sürdürme kararlılığını yineledi.
Vali Ziya Polat, Ankara’daki temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kars’ın gelişmesi, tanıtımı ve yatırımların hız kazanması için verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Şehrimiz adına her kurumla güçlü bir iş birliği içindeyiz. Kars’a değer katacak her projede aktif olarak yer almayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Yerel Haberler Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Yerel Haberler Hizmetin gücü filoya yansıyor
Yerel Haberler ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Yerel Haberler Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021