Kafkas Üniversitesi kampüs ana giriş kapısı geçici olarak trafiğe kapatıldı

Yerel Haberler - 26.08.2025 - 12:32

KARS-BHA

Üniversite yönetiminden yapılan açıklamada, çalışmalar tamamlanana kadar bu kapının kullanıma kapalı olacağı belirtildi.

Üniversite içindeki hastane (acil servis) ve diğer birimlere ulaşımın Bülbül Mahallesi tarafında bulunan giriş kapısı üzerinden sağlanacağı açıklandı. Ayrıca, Diş Hastanesi’ne gelen vatandaşlar ve öğrenciler için Dede Korkut Eğitim Fakültesi önünde bulunan otoparkın kullanıma açıldığı duyuruldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, şunları söyledi: “Kampüsümüzde ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla asfalt yenileme çalışmalarına başladık. Bu süreçte geçici bazı trafik düzenlemeleri yapmak zorunda kaldık. Ana giriş kapısının kapatılması bu çalışmanın bir parçasıdır. Tüm öğrencilerimizden, personelimizden ve ziyaretçilerimizden bu süreçte sabır ve anlayış bekliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında daha modern ve güvenli bir kampüs altyapısına kavuşmuş olacağız.”

Ana giriş kapısının ne zaman yeniden trafiğe açılacağına dair henüz net bir tarih verilmezken, ikinci bir duyuruya kadar kapalı kalacağı bildirildi.

Yerel Haberler Kars’ta 70 sosyal medya hesabına erişim engeli

Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi

Yerel Haberler İsrail ve ABD saldırılarına karşı İstanbul’da yürüyüş düzenlenecek

Yerel Haberler 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 50 kişi tutuklandı

Yerel Haberler Kars Kale Spor’dan başarı: U18 Ligi Şampiyonu oldular

Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama

Yerel Haberler Bakan Şimşek hakkındaki “ortaklık” iddiasına Bakanlıktan tepki

Yerel Haberler Türkiye Sigorta’nın Sponsorluğunda Dünya Mirası Türkiye 2026 tanıtım yayınları başladı

Yerel Haberler Digor’da öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021