Kadın Kolları Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Haberleri - 25.12.2017 - 13:44

Ak Parti teşkilatında önceki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerini yürüten Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile önceki dönemlerde teşkilatlarda görev alan yönetim kurulu üyeleri İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ferhan Polat’ı ziyaret edip, görevinde başarılar dilediler.

Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’te hazır bulundu. Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de eksiksiz katılım sağladığı ziyarette konuşan Önceki Dönem İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, “Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif görev almasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, kadınlara güvenlerinin tam olduğunu söyledi.” Toplantıda başkan ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri teşkilat çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Önceki dönem İl Başkanları Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Başkanlar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Bir döneme damgasını vuran, her zaman değer verdiğimiz kişilersiniz. Ziyaretinizle bize güç verdiniz” şeklinde konuştu.

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021