Yerel Haberler - 06.02.2026 - 6:15
İSTANBUL-BHA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi.
Yürütülen çalışmalar kapsamında Kağıthane ve Kartal ilçelerinde belirlenen 2 adres ile 2 araca operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Adres ve araçlarda yapılan aramalarda toplam 240 kilo 300 gram sıvı ve kristal sentetik uyuşturucu, 87 kilo 500 gram kimyasal katkı maddesi, hassas terazi, uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli aparatlar ile bir miktar para ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.
Yerel Haberler Forex vurgununa dev operasyon: 48 gözaltı
Yerel Haberler Asrın felaketinden asrın inşasına: Deprem bölgesinde 455 bin bağımsız bölüm tamamlandı
Yerel Haberler Okullarda 6 Şubat için saygı duruşunda bulunuldu
Yerel Haberler Asrın felaketinin 3. yılı
Yerel Haberler Meteoroloji’den 20 il için sarı kodlu uyarı
Yerel Haberler Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz bölge birincisi oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021