Aksaray Haberleri - 29.02.2016 - 10:47
İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şube Yöneticileri, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti.
İlim Yayma Cemiyeti’nin çalışmalarından ve amacından söz eden Başkan Ali Boysak, milli ve manevi değerlerin ihyasına çalıştıklarını, irfan sahibi bir gençliğin yetişmesi için faaliyetlerde bulunduklarını belirtti. Tüm bunları yaparken geçmişin ilmi ve entellektüel birikiminden istifade ettiklerini ve değerlerin yeni nesle aktarılmasının büyük önem arz ettiğini kaydeden Boysak, “Kendine güveni olan, öfke ve nefretin diline esir olmamış, yaratılanı yaratandan ötürü seven bir gençlik yetiştirmek için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl için de bu doğrultuda çeşitli planlamalarımız var” dedi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade ederek, İlim Yayma Cemiyeti’nin etkinliklerine ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Ziyaretin son bölümünde öğrenci sayısı, barınma sorunu, sosyal etkinlikler ve eğitim faaliyetleri gibi detaylar görüşüldü.
Aksaray Haberleri 27 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 47 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Kadirli’de feci kaza: 1 ölü, 8 yaralı
Aksaray Haberleri Bakan Güler: Güçlü ordu ve devlet, güvenliğimizin teminatıdır
Aksaray Haberleri AB’den nükleer atılım: 330 milyon euroluk destek
Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti
Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor
Aksaray Haberleri Bayram öncesi market denetimleri
Aksaray Haberleri Resmi Gazete’de yayımlandı: Çok sayıda atama ve görevden alma kararı
Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021