Hedef, İrfan Sahibi Bir Gençlik Yetişmesi

Aksaray Haberleri - 29.02.2016 - 10:47

İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şube Yöneticileri, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti’nin çalışmalarından ve amacından söz eden Başkan Ali Boysak, milli ve manevi değerlerin ihyasına çalıştıklarını, irfan sahibi bir gençliğin yetişmesi için faaliyetlerde bulunduklarını belirtti. Tüm bunları yaparken geçmişin ilmi ve entellektüel birikiminden istifade ettiklerini ve değerlerin yeni nesle aktarılmasının büyük önem arz ettiğini kaydeden Boysak, “Kendine güveni olan, öfke ve nefretin diline esir olmamış, yaratılanı yaratandan ötürü seven bir gençlik yetiştirmek için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl için de bu doğrultuda çeşitli planlamalarımız var” dedi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade ederek, İlim Yayma Cemiyeti’nin etkinliklerine ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin son bölümünde öğrenci sayısı, barınma sorunu, sosyal etkinlikler ve eğitim faaliyetleri gibi detaylar görüşüldü.

Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021