Hayırsever iş insanı Aksaray’a 5 yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak

Ana Manşet - 13.08.2022 - 9:14

Aksaraylı iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya Sağlık alanında ihtiyaç duyulan bölgelerde 5 yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracak.

Elite Naturel Organik Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaşar Eşmekaya, Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti. Valilik makamında kabul ettiği iş insanı ile bir süre görüşen Vali Hamza Aydoğdu, iş insanı Eşmekaya’nın sağlık alanında ihtiyaç duyulan 2’si bu yıl sonunda tamamlanmak üzere toplam 5 yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptırma kararı aldığını söyledi.

Güzel ve anlamlı bir hayır hizmeti yapma kararı alan iş adamı Eşmekaya’yı tebrik eden Vali Hamza Aydoğdu; yapılacak 112 acil sağlık istasyonları ile vatandaşların daha hızlı ve etkin sağlık hizmetinden yararlanacağını belirtti.

Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık göstererek vatandaşlara hizmet ettiğini vurgulayan Vali Hamza Aydoğdu; “Doktor, hemşire ve tüm sağlık personellerimiz gece gündüz demeden çok önemli bir hizmeti yürütüyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlanması adına hep birlikte gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hayırseverlerimizin desteği bizi çok mutlu ediyor. Aksaraylı iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya, 2’si bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete alınacak toplam 5 yeni 112 Acil Sağlık İstasyonu yaptırma kararı aldı. Kendisine tüm Aksaraylılar adına teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin”diye konuştu.

Şirket olarak 12 farklı organik meyve suyu üretimi yaptıklarını ürünlerini Kanada, ABD, Japonya, Avustralya, İngiltere, Tayvan, Çin, İsveç, İsviçre ve Almanya’ya ihraç ettiklerini belirten iş insanı Ahmet Yaşar Eşmekaya, kendi memleketlerinde eğitim ve sağlık alanında destek olmaya çalıştıklarını, şirket olarak bu tür hayır hizmetlerinde bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Ana Manşet YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında

Ana Manşet AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz

Ana Manşet Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra yeni adım: 5 şüpheliye operasyon

Ana Manşet Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı

Ana Manşet Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti

Ana Manşet Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”

Ana Manşet Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık

Ana Manşet ”Mekke Anlaşması Genişliyor mu?”

Ana Manşet Mikroplastik kirliliğine sıkı denetim: 118 milyon liralık ceza

Ana Manşet Malatya’ya Türkiye’de bir ilk: Yoğurt Müzesi kurulacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021