Girmediğimiz Gönül Kalmayacak

Aksaray Haberleri - 26.05.2015 - 18:42

Aksaray AK Kadınları Aksaray’ı Aydınlatmaya devam ediyor. Mahalle mahalle çat kapı yaparak yorulmadan broşür dağıtan, mahalle toplantıları yaparak AK İcraatları anlatan AK Kadınlar bir hayali gerçekleştirmenin binlerce insana ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Gittikleri her mahallede, mahalle sakinleriyle ziyaretinde sevgiyle karşılanan Hediye Pak ve Ak Kadınlar bilinçli geleceklerin boy gösterisi anneler olarak çalışmalarını sürdürüyor. Seçime yaklaşırken; amacımız bütün mahalleleri ziyaret ederek dilimiz damağımız kuruyana kadar gerçekleri anlatmaktır. Ellerini öpmediğimiz yaşlı ninelerimiz hayır duasını almadığımız amcalarımız sarılmadığımız bacılarımız kalmasın diye bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

Günde 1000’den fazla insana ulaşıp broşür, gazete ve hediyelerimizi dağıtıyoruz. Halkımızın yoğun ilgi ve sevgisine minnettarız bugün de yarında hep birlikte olacağız, diyen Hediye Pak seçildiği günden bugüne attığı her adımın millete hizmet şuuruyla olduğunu söyledi. Bu gururla yürümek bizler için şereftir gelin adımlarımız denk düşsün dedi.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021