Yerel Haberler - 12.01.2026 - 7:31
GİRESUN – BHA
Giresunspor Teknik Direktörü Önder Deniz Kolgu, Amasyaspor maçının ardından “Kulüp personelimizden futbolcularımıza kadar herkes, bu camiayı hak ettiği yere taşımak adına tam bir seferberlik ruhuyla büyük bir mücadelenin içerisine girmiş durumda” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Önder Deniz Kolgu, Amasyaspor FK deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrıldıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, başkan ve yönetim kurulunun Giresunspor’un geleceği için gösterdiği çabayı, kendileri de teknik heyet ve futbolcular olarak saha sonuçlarıyla desteklemek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
Taraftar ve camiayı yanlarında hissetmek istediklerini belirten Önder Deniz Kolgu, şunları kaydetti: “Kulüp personelimizden futbolcularımıza kadar herkes, bu camiayı hak ettiği yere taşımak adına tam bir seferberlik ruhuyla büyük bir mücadelenin içerisine girmiş durumda. Ancak bundan sonraki süreçte bu mücadelenin başarıya ulaşması için en büyük gücümüz olan taraftarımızı ve camiamızı yanımızda hissetmeye ihtiyacımız var.”
Önder Deniz Kolgu, mücadelelerinden dolayı oyunculara da teşekkür ederek, “Özellikle maçın ikinci devresinde ortaya koydukları karakter ve vazgeçmeyen mücadele azimlerinden dolayı tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Giresunsporumuz için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Atakule oldu
Yerel Haberler Isparta Eğirdir’de otomobilde 2 genç ölü bulundu
Yerel Haberler Süper Lig kulüplerinin yeni sezon bütçe sınırları belli oldu
Yerel Haberler TOKİ’den vatandaşlara sahte site uyarısı
Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021