Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından genel temizlik yapıldı

Yerel Haberler - 03.11.2025 - 18:31

GİRESUN-BHA

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Yeni Mezarlık’ta kapsamlı bir ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mezarlık alanında yabani otlar temizlenirken, genel temizlik yapıldı. Vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için yürütülen çalışmaların periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, benzer temizlik ve bakım çalışmalarının belediyenin sorumluluk alanındaki diğer mezarlıklarda da sürdürüleceği ifade edildi. Yetkililer, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

Yerel Haberler Ankara Sincan’da zincir marketin çanta uygulamasına inceleme

Yerel Haberler İstanbul’daki sel felaketinde can kaybı 7’ye yükseldi

Yerel Haberler Türkiye’de ultrason cihazı üretimi için tesis kuruluyor

Yerel Haberler Antalya’da park manevrası ölümle sonuçlandı

Yerel Haberler “Ceza Sahası”na Amerika’dan ödül

Yerel Haberler Bahçeli: Basın özgürlüğü, suç işleme özgürlüğü değildir

Yerel Haberler Üsküdar Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Sarıoğlu oldu

Yerel Haberler Keçiören’de muhtarlar bir araya geldi

Yerel Haberler Özçelik-İş, Brüksel’de sanayide dönüşümü değerlendirdi

Yerel Haberler Sıfır Atık Vakfı afet kaynaklı atıkların yönetimi için çalışmalarını sürdürüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021