Yerel Haberler - 19.10.2026 - 10:23
KOCAELİ – BHA
Gebze ilçesi Kadıllı Mahallesi Göçbeylik Dere Yatağı mevkisinde bir aracın dereye düşmesi sonucu araçta bulunan 3 kişiden 1’i kendi imkânlarıyla kurtuldu, 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olan diğer vatandaşın bulunması için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Olayın ardından bölgeye sevk edilen İstanbul AFAD, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kocaeli AFAD, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Gebze Belediyesi GEAK ve UMKE ekipleri, kayıp vatandaşa ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Bölgede kurulan kriz merkezinde incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, yetkililerden bilgi aldı, kayıp vatandaşın yakınları ile de görüşerek bilgilendirmelerde bulundu. Vali Aktaş’a, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, İstanbul Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şevket Avcı, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, Gebze Kadıllı Mahalle Muhtarı Ahmet Özyurt ve AFAD yetkilileri eşlik etti.
Yerel Haberler Bahçeli: Basın özgürlüğü, suç işleme özgürlüğü değildir
Yerel Haberler Üsküdar Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Sarıoğlu oldu
Yerel Haberler Keçiören’de muhtarlar bir araya geldi
Yerel Haberler Özçelik-İş, Brüksel’de sanayide dönüşümü değerlendirdi
Yerel Haberler Ordu Büyükşehir Belediyesi merhum muhtarları unutmadı
Yerel Haberler Paranın izinde 2 bin 600 yıllık miras: Sardes
Yerel Haberler Resmi Gazete’de çok sayıda atama ve görevden alma kararı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021