Yerel Haberler - 14.05.2026 - 0:00
ANKARA-BHA
Süper Lig ekiplerinden Natura Dünyası Gençlerbirliği ve Gaziantep FK ile Nesine 2. Lig temsilcisi MKE Ankaragücü’ne 3’er dönem transfer yasağı verildi.
FIFA’nın yayımladığı güncel disiplin listesinde, mali anlaşmazlıklar ve mevzuata aykırılık gerekçesiyle bazı kulüplerin yeni oyuncu kaydı yapmasının geçici olarak durdurulduğu belirtildi. Listede yer alan Natura Dünyası Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü’nün de 3’er transfer dönemi boyunca kadrolarına yeni oyuncu kaydedemeyeceği açıklandı.
FIFA’nın uyguladığı transfer yasaklarının, kulüplerin mali yükümlülüklerini yerine getirmesi halinde kaldırılabildiği ifade edildi.
Kulüplerin futbolculara veya ilgili taraflara olan borçlarını ödemesi ve gerekli finansal düzenlemeleri sağlaması durumunda transfer tahtalarının yeniden açılabileceği belirtildi.
Yerel Haberler Kars Valisi Ziya Polat’tan esnaf ziyareti
Yerel Haberler Malatya merkezli 7 ilde yıkım operasyonu: 14 tutuklama
Yerel Haberler Yeşilyurt’a yeni kreş ve gündüz bakımevi yapılacak
Yerel Haberler Yasa dışı bahis operasyonunda 102 şüpheli yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021