Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyarı geçti

Yerel Haberler - 31.01.2026 - 9:13

İSTANBUL-BHA

Toplantıya kulüp başkanı Sadettin Saran, eski başkan Ali Koç, eski divan başkanları Vefa Küçük ve Uğur Dündar ile yönetim kurulu ve yüksek divan kurulu üyeleri katıldı.

Toplam yükümlülük 27 milyar 635 milyon TL

Kulüp tarafından açıklanan mali tabloya göre, 30 Kasım 2025 itibarıyla Fenerbahçe’nin toplam borç ve yükümlülükleri 27 milyar 635 milyon TL olarak açıklandı. Bu rakam, yaklaşık 563 milyon Euro seviyesine karşılık geliyor.

Açıklanan tabloda en yüksek payı ticari borçlar oluştururken, finansal borçlar, ertelenmiş gelirler ve diğer yükümlülükler de toplam borç içinde önemli yer tuttu. Kulübün özkaynaklarının ise birikmiş zarar nedeniyle eksi durumda olduğu belirtildi.

Mali yapı gündemde

Yüksek Divan Kurulu’nda yapılan sunumda, kulübün mali sürdürülebilirliği ve borçların yönetimine ilişkin değerlendirmeler de ele alındı. Yönetim, önümüzdeki dönemde mali yapının güçlendirilmesine yönelik adımların süreceğini ifade etti.

Yerel Haberler Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz” mesajı

Yerel Haberler Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi

Yerel Haberler Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz-ı Sultan” mesajı

Yerel Haberler Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı

Yerel Haberler Türkiye’de 5G dönemi başlıyor

Yerel Haberler Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi

Yerel Haberler Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu

Yerel Haberler Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor

Yerel Haberler Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021