Yerel Haberler - 30.01.2026 - 15:17
İSTANBUL-BHA
Fenerbahçe, kaleci Dominik Livakovic’in geçici transfer sürecine ilişkin resmi bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, oyuncunun mevcut kiralık sözleşmesinde değişikliğe gidildiği belirtildi.
Açıklamada, İspanya’nın Girona kulübünde kiralık olarak forma giyen Dominik Livakovic’in sezon sonuna kadar devam eden geçici transfer sözleşmesinin, taraflar arasında yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda sona erdirildiği ifade edildi.
Fenerbahçe, Livakovic’in sezon sonuna kadar GNK Dinamo Zagreb’e geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığını kamuoyuyla paylaştı. Açıklamada, oyuncuya sakatlıktan uzak ve başarılı bir sezon temennisinde bulunuldu.
Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı
Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı
Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde
Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021