Yerel Haberler - 05.05.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Aydınlar, yazılı açıklamasında kulübün geleceğine katkı sunmak amacıyla yola çıktığını ancak isminin etrafında oluşan tartışmaların camiaya zarar verebileceğini belirtti.
Açıklamasında kulüpte yaşanan tartışma ortamına dikkat çeken Aydınlar, Fenerbahçe’nin ortak bir gelecek inşa etme sürecinde bölünmüş görüntü vermesinin doğru olmadığını ifade etti. İsmi üzerinden yürüyen tartışmaların birlik duygusuna katkı sağlamadığını vurgulayan Aydınlar, bu nedenle adaylıktan çekilme kararı aldığını söyledi.
Fenerbahçeliliğinin bir makam veya unvana bağlı olmadığını belirten Aydınlar, kulübe olan bağlılığının kişisel hedeflerden bağımsız olduğunu dile getirdi.
Açıklamasında, “Fenerbahçe’nin bir dünya markası olması benim için kalıcı bir idealdir” ifadelerini kullanan Aydınlar, bundan sonra da kulübün yanında olacağını vurguladı.
Yerel Haberler Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu
Yerel Haberler AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu
Yerel Haberler DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru
Yerel Haberler Kars’ta yaz kursları için hazırlıklar başladı
Yerel Haberler AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım şebekesinin sözde bu kararı, tarihi gerçeklikten uzaktır
Yerel Haberler KETEM mobil tarama aracı yollara çıkıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021