Yerel Haberler - 18.10.2025 - 8:12
YAREN YALNIZ / DİYARBAKIR-BHA
Diyarbakır’daki törende konuşan Aksu, üniversitelerin bilgi ve üretkenlik merkezleri olduğunu belirterek, “Üniversitelerimiz, bilginin ve üretkenliğin öncüsü konumunda. Türkiye Yüzyılı’nı bilginin, dayanışmanın ve kardeşliğin diliyle inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Aksu, Türkiye Yüzyılı vizyonunun yalnızca ekonomik ve bilimsel kalkınmayı değil, aynı zamanda terörsüz, güvenli ve üretken bir toplum hedeflediğini de vurguladı. “Gençlerimizin ve gelecek nesillerimizin güvenle büyüyebileceği bir miras bırakmak istiyoruz. Terörün gölgesinin geride kaldığı, huzur ve güvenin hâkim olduğu bir Türkiye için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Milletvekili Aksu, konuşmasının sonunda yeni akademik yılın tüm öğrencilere ve akademisyenlere hayırlı olmasını diledi.
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021