Yerel Haberler - 24.07.2025 - 10:55
ANKARA-BHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması’nın imzalanmasının 102. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin uluslararası hukukta tescillendiğini belirtti. Erdoğan mesajında, “Lozan’dan 102 yıl sonra ülkemizin kalkınma ve refah yolculuğu Türkiye Yüzyılı vizyonuyla kararlılıkla devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, barış, iş birliği ve karşılıklı saygıya dayalı dış politika anlayışıyla bölge ve dünyada etkin bir güç olma hedefinin sürdüğünü ifade ederek, “Bugün her alanda dünden daha iyi bir konumdayız; inşallah yarın çok daha iyi seviyelerde olacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı mesajında ayrıca, Lozan Barış Antlaşması’nın yıl dönümünde, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli Mücadele kahramanları ve vatan savunmasında hayatlarını kaybeden tüm şehitler ile gazilere rahmet ve minnet duygularını iletti.
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi’nde zimmet soruşturması: 4 gözaltı
Yerel Haberler Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı
Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021