Aksaray Haberleri - 20.12.2017 - 10:39
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Aksaray ilinde 2015 yılında 17, 2016 yılında 24, 2017 yılında 20 soba, kombi ve şofbenden sızan karbonmonoksit gazı nedeni ile zehirlenme olaylarının olduğu belirtilmiştir. Kış mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının düşmesi neticesinde olası soba zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Aksaray Belediyesi işbirliği ile bastırılan broşürlerin dağıtımı yapılmıştır. Ayrıca TDP Şube Müdürlüğü görevlileri, vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı ev ziyaretleri gerçekleştirmiştir.
Bu bilgilendirme çalışmalarında; vatandaşlarımıza yılda en az bir kez bacaların temizliğinin yapılması, çürük boru kullanılmaması, gece yatmadan önce yanan sobaya kömür atılmaması, üstten tutuşturulması, hava duman kapaklarının kesinlikle kapatılmaması ve lodoslu havalarda soba yakılmaması konularında uyarılar yapılmıştır.
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”
Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da
Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021