Yerel Haberler - 26.02.2026 - 0:00
ELAZIĞ – BHA
Rahmet, merhamet ve bereket mevsimi Ramazan ayı, tüm güzellikleriyle Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde yaşanmaya devam ediyor. Birbirinden kıymetli isimlerin konuk olduğu Ramazan etkinliklerinde son olarak Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu Elazığlılarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Vakkasoğlu engin bilgi ve birikimiyle, Ramazan ayının feyzi, orucun hikmeti ve bereketi, oruç tutmanın faydaları üzerine iz bırakan bir sohbet gerçekleştirdi.
Elazığ Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri; sanatçıların, kıymetli kalemlerin ve fikir adamlarının katılımıyla devam ediyor. Ramazan ayı etkinliklerine 26 Şubat Perşembe günü (Bugün) Araştırmacı-Yazar Muhammed Yazıcı, 27 Şubat Cuma günü ise Akademisyen-Şair-Yazar Ömer Demirbağ konuk olacak.
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklar için hazırlanan oyun alanı her akşam miniklerin mutluluklarıyla yankılanıyor. Ramazan ayı süresince saat 19.30’dan itibaren çocuklara yönelik etkinliklerin başladığı oyun alanında Ramazan sevincini paylaşan çocuklar, Sanal Gerçeklik Gözlüğü (VR Gözlük) deneyimiyle tanıştı. Sanal ortamda umre ziyareti gerçekleştiren çocuklar düzenlenen etkinlikten çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Karagöz- Hacivat Gölge Oyunu başta olmak üzere çeşitli gösterilerin de yer aldığı etkinliklerle çocukların Ramazan sevinci her geçen gün büyümeye devam ediyor.
Yerel Haberler KAIFED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Hocalı Katliamı’nı 34’üncü Yıldönümünde Andı
Yerel Haberler Osmangazi Belediyesi’nden kadim uygarlığa yolculuk
Yerel Haberler Borsada işlem gören altının kilogram fiyatı geriledi
Yerel Haberler İzmir merkezli 3 ilde organize suç operasyonu
Yerel Haberler 11 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 17 tutuklama
Yerel Haberler Beyoğlu’nda üniversite kampüsünde bıçaklı kavga: 1 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021