Doğalgazda Kampanya Dönemi Başladı

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 11:50

Enerya Aksaray, soğuk kış günleri başlamadan doğal gazda “6+3” taksit kampanyasını başlatıyor. Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler. Başvuruların 5 Ekim – 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılması gerekiyor.

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkaptan, “Soğuk kış günlerinde önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. “5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Aksaraylılar abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.” dedi.

Küçükkaptan, “Aksaray’da 45 bin’den fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Aksaray’ın muhtelif mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021