Dereli’de okul bahçeleri yenileniyor

Yerel Haberler - 06.10.2025 - 14:00

GİRESUN – BHA

Giresun’un dereli ilçesinde park ve okul bahçeleri yenileniyor, Tefal firması sponsorluğunda geleceğe Yatırım Yapıyor.

Dereli Kaymakamlığı tarafından ilçemizdeki çocuklara ve gençlere daha sağlıklı, güvenli ve modern yaşam alanları kazandırmak amacıyla başlatılan “Park ve Okul Bahçesi Yenileme Projesi”, TEFAL firmasının katkılarıyla Şehit Basri Apaydın İlk ve Ortaokulunda hayata geçirildi.

Yapılan çalışmalarla birlikte okul bahçesi baştan sona yenilenmiş, çevre düzenlemesi ve peyzaj uygulamalarıyla öğrencilerin güvenle oyun oynayabilecekleri modern alanlar oluşturulmuş oldu.

Yapılan yenileme sonrası Açılış programına Dereli Kaymakamı Emrah Azman, TEFAL Genel Müdürü Ege Pekkıran, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ağabey Tanış ve İlçe Özel İdare Müdürü Yunus Cinal katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Emrah Azman, projenin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımızın geleceğe daha umutla bakabilmeleri için onların sağlıklı, güvenli ve estetik mekânlarda vakit geçirmesi büyük önem taşıyor. Bu anlamlı projeye destek olan TEFAL firmasına teşekkür ediyor, okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yerel Haberler İstanbul’da sahte içki operasyonu: 28 bin litre alkol ele geçirildi

Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı

Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi

Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi

Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi

Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi

Yerel Haberler LGS’de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart

Yerel Haberler Tarım Bakanı Yumaklı çocuklarla fidan dikti

Yerel Haberler Karadeniz’de petrol tankerine saldırı iddiası

Yerel Haberler Bursa’da barajlar yeniden doldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021