CHP Giresun’a çıkarma yaptı

Yerel Haberler - 26.02.2026 - 0:00

GİRESUN – BHA 

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ile Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Giresun’a geldi. Ziyaret programı kapsamında CHP heyeti, sabah saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı’nda İl Yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Toplantıya CHP Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

Buluşmada Giresun’un yerel yönetim gündemi, belediyelerin karşılaştığı sorunlar, kentlerin afetlere karşı dayanıklılığı ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar kapsamlı biçimde ele alındı. Giresun İl Başkanlığı ziyaretinin ardından CHP heyeti, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Fuat Köse tarafından çiçekle karşılanan heyete, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin projeler hakkında sunum yapıldı. Görüşmede, vatandaş odaklı hizmet anlayışı, sosyal belediyecilik uygulamaları ve kent ölçeğinde dirençli altyapı yatırımlarının önemi vurgulandı.

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Giresun Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı uygulamaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. CHP heyetinin Giresun programı kapsamında, il genelindeki tüm CHP’li belediyeleri kapsayan bir ziyaret takvimi uygulayacağı bildirildi. Bu çerçevede heyetin; CHP'li belediyeleri ziyaret ederek belediye başkanları ve yerel yöneticilerle bir araya geleceği, yürütülen çalışmaların yerinde değerlendirileceği ve belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Ziyaretlerde ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimler ve dirençli kentler vizyonu doğrultusunda; afetlere hazırlık, altyapı yatırımları, sosyal belediyecilik, çevre dostu kent politikaları ve katılımcı yönetim anlayışı başlıklarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacağı kaydedildi.

Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı

Yerel Haberler Türkiye genelinde aranan şahıslara yönelik operasyonda 912 yakalama

Yerel Haberler Antalya’da düzenleneceği duyurulan çocuk yarışmasına inceleme

Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı

Yerel Haberler Bakan Işıkhan duyurdu: Sel bölgeleri için 2 bin kişilik İŞKUR desteği

Yerel Haberler 6. Türk Dünyası İletişim ve Sanat Sempozyumu Niğde’den yola çıktı

Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde

Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor

Yerel Haberler Resmî Gazete’de yayımlandı: 31 bin 54 sağlık personeli alınacak

Yerel Haberler İstanbul’da uluslararası operasyon: 7 milyon 150 bin dolar ele geçirildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021