Yerel Haberler - 29.09.2025 - 8:43
GİRESUN-BHA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanlığı kongresi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Kongrede mevcut başkan Murat Bektaş, Olcay Küçük ve Ayça Kozluca arasında yaşanan üçlü yarış sonunda, delegelerin çoğunluğunun desteğini alan Olcay Küçük yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.
Toplam 332 delegenin oy kullandığı seçimde, Olcay Küçük 179 oy alarak birinci olurken, Murat Bektaş 138 oyda kaldı. Ayça Kozluca ise 15 oy aldı.
CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede birlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Yeni Başkan Olcay Küçük, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “CHP’nin köklü değerlerini Giresun’da daha da güçlendirmek ve halkın sesi olmak için yola çıktık. Mücadelemiz, demokrasi ve adalet mücadelesidir.” ifadelerini kullandı.
Olcay Küçük’ün başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
Aytuğ Ay, Nazmi Başustaoğlu, Yusuf Can Darama, Nazlıgül Elmalı, Necmiye Kalpakçıoğlu, Cihat Kılıçaslan, Bekir Özdemir, Sema Özkan, Ali Öztürk, Yılmaz Saydam, Oktay Söğünmez, Özgür Yahya Şensoy, Ceren Tığlı, Hakan Tural, Yener Yılmaz, Emine Akbulut, Filiz Hacak, Emin Can Karaca, Enes Küçük, Pınar İrem Nur, Hakan Şahin, Muharrem Şen, Nurettin Yılmaz ve Şükran Yılmaz.
Yerel Haberler Fenerbahçe ile anılmıştı: Lewandowski karar aşamasında
Yerel Haberler Trabzon Limanı’nda yaban hayvanı trofesi operasyonu
Yerel Haberler AYM üyeliğine Şaban Kazdal seçildi
Yerel Haberler Motorine kısa süreli indirim geldi, zam kapıda
Yerel Haberler Giresun hayvanat bahçesinde türler artıyor
Yerel Haberler Yılmaz’dan savaş mesajı: Kalıcı çözüm diplomasiyle mümkün
Yerel Haberler 6 il için sarı kodlu uyarı verildi
Yerel Haberler Isparta’da kuzu göbeği sezonu başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021