Cennete Gidemezsek Yandık İsimli Konferans İlgi Gördü

Aksaray Haberleri - 26.02.2016 - 10:45

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mefkûre ve Enderun Öğrenci Topluluklarının organize ettiği “Cennete Gidemezsek Yandık” isimli konferans, büyük ilgi gördü.

Sözler Köşkü olarak isimlendirilen bir merkezde dini, ilmi ve kültürel sohbetleri ile özellikle sosyal medyada yoğun takipçileri olan Ceyhun Hamit Yılmaz ve Fatih Yağcı’nın konuşmacı olarak katıldıkları konferans, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Etkinliğin açılışında konuşan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. İnsanlara Allah’ı, imanı, namazı, ibadetleri anlatmaya gayret gösterdiklerini, bunun için Sözler Köşkü Merkezi’nde, sosyal medyada ve Televizyonda çeşitli programlar ve sunumlar yaptıklarını ifade eden Yılmaz ve Yağcı, ayetler ve hadislerden çeşitli örnekler vererek, sohbetlerini detaylandırdı.

Üslup ve esprileri ile dikkat çeken ekip, programın son bölümünde katılımcıların sosyal medya üzerinden ve canlı olarak sordukları soruları yanıtladı.

Aksaray Haberleri 27 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 47 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu

Aksaray Haberleri Kadirli’de feci kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Aksaray Haberleri Bakan Güler: Güçlü ordu ve devlet, güvenliğimizin teminatıdır

Aksaray Haberleri AB’den nükleer atılım: 330 milyon euroluk destek

Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti

Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor

Aksaray Haberleri Bayram öncesi market denetimleri

Aksaray Haberleri Resmi Gazete’de yayımlandı: Çok sayıda atama ve görevden alma kararı

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021