Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 08.04.2017 - 10:17

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Önder ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik, İstihdam Politikaları Daire Başkanı İbrahim Demircan, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mahmut Akkuş, Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu Bilal Akgün’ü Valilik Makamında kabul eden Vali Aykut Pekmez Önder ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında Aksaray’da hizmet noktaları oluşturulduğunu ifade eden Vali Pekmez; projenin Aksaray’da başarılı sonuçlar ortaya koyacağını bu konuda olumlu gelişmeler kaydedildiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür etti.

-Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi

-5 Hizmet noktası açılışı gerçekleştirildi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında Çalışma ve İş Kurumu Aksaray İl Müdürlüğünce Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesinde hizmet noktalarının açılışı gerçekleştirildi.

Aksaray Üniversitesi Hizmet Notasının açılışına Aksaray Valisi Aykut Pekmez; AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik, İstihdam Politikaları Daire Başkanı İbrahim Demircan, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mahmut Akkuş, Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu Bilal Akgün, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve davetliler katıldı.

Vali Aykut Pekmez açılışı yapılan Hizmet Noktalarının hayırlı olması dileğinde bulunarak Aksaray Üniversitesi Kampüsü içerisindeki merkezde verilecek hizmetler hakkında bilgi aldı.

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı

Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”

Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak

Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor

Aksaray Haberleri Fed faiz oranında değişikliğe gitmedi

Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı

Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor

Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale mesajı

Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021