Yerel Haberler - 18.01.2026 - 7:40
BOLU – BHA
Bölgede yoğun şekilde devam eden yağış nedeniyle kara yolları ekipleri, yolun trafiğe kapanmaması için aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışmaları yürütüyor. Ekiplerin çalışmalarıyla yolun açık tutulması hedefleniyor.
Trafik ekipleri ise sürücülere kış lastiği bulunmayan araçlarla yola çıkmamaları yönünde uyarılarda bulunuyor. Ayrıca araçlarda zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulmasının önemine dikkat çekiliyor.
Yetkililer, yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülerin yakın takipten kaçınmaları, aşırı hız yapmamaları ve hatalı sollamaya karşı dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor.
Yerel Haberler Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı
Yerel Haberler Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor
Yerel Haberler Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı
Yerel Haberler Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da
Yerel Haberler 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli
Yerel Haberler Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası
Yerel Haberler Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021