Yerel Haberler - 03.10.2025 - 20:35
YAŞAR TONBAK / ANKARA -BHA
Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Etili, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Heyet, ziyaret öncesinde Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ile bir araya gelerek ilçede yürütülen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. Daha sonra Milletvekili Asuman Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Beypazarı’nda başlatılan OSB sürecine ilişkin dosya Genel Müdür Aydın’a sunuldu.
Görüşmede, ilçede yapılan çalışmaların yanı sıra sanayi bölgesinde karşılaşılan bazı sorunlar da gündeme getirildi. Yetkililer, söz konusu sorunların çözümü için destek talebinde bulundu.
Yerel Haberler Antalya’da dereye düşen otomobilde kadın ölü bulundu
Yerel Haberler “Engelli Kardeşlerimiz Toplumun Bereketidir”
Yerel Haberler Bakan Kurum: “Asrın inşasıyla Hatay yeniden çiçek açıyor”
Yerel Haberler Karakeçili’ye dev yatırım: İhale tarihi belli oldu
Yerel Haberler Düzce’de örnek köy “Yeni Taşköprü” İGM’de
Yerel Haberler Aydın Şehir Hastanesi için geri sayım başladı
Yerel Haberler Aydın’a sis çöktü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021