Yerel Haberler - 17.10.2025 - 13:10
YAŞAR TONBAK / ANKARA – BHA
Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, başkanlığındaki heyetin Bakü’de ilk olarak, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliğini ziyaret ettikleri ve burada Ticaret Başmüşaviri Nevzat Bozkurt ile bir araya geldi.
Ziyarette, her iki tarafta; Bakü ve Türkiye-Beypazarı’nın ticari konularında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunarak ihracat ve ithalat olanakları değerlendirildiği kaydedildi.
Beypazarı Ticaret Odası başkanı İrfan Çelik’in başkanlık ettiği heyet, Yunus Emre Enstitüsü Bakü Temsilciliğini de ziyaret ederek, enstitü yetkililerinden kurumun yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler alındı.
Her iki kuruma ve temsilcilerine ziyaret anısına, Beypazarı’nın coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere Beypazarı Kurusu ve Beypazarı Havuç Lokumu takdim edildi.
Beypazarı Ticaret Odası başkanı İrfan Çelik, heyete başkanlık ederken, Bakü’ye ulaşır ulaşmaz çalışmalar ve ziyaretlere başladıklarını, ülkeler arası işbirliğinin geliştirilmesine yönelik çok verimli görüşmelerde bulundukları kaydetti.
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021