Yerel Haberler - 29.01.2026 - 18:49
İSTANBUL-BHA
Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Kristjan Asllani’nin İstanbul’a geliş saati netleşti. Siyah-beyazlı kulüp, Arnavut futbolcunun sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerinin tamamlanması amacıyla bu akşam İstanbul’a geleceğini duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Kristjan Asllani, sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerinin tamamlanması için bu akşam İstanbul’a gelecektir.” ifadelerine yer verildi. Asllani’yi taşıyan uçağın saat 23.40’ta İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne iniş yapacağı belirtildi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, daha önce yaptığı açıklamada Kristjan Asllani ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını açıklamıştı. Transfer sürecine ilişkin bilgi veren Adalı, orta saha transferinin kısa süre içinde tamamlanmasının planlandığını ifade etmişti.
Beşiktaş, daha önce Aston Villa’dan Yasin Özcan’ı kadrosuna katmıştı. Kristjan Asllani’nin gelişiyle birlikte siyah-beyazlı ekip, ara transfer dönemindeki ikinci takviyesini gerçekleştirmiş olacak.
Yerel Haberler Kars çiftçisine finansman desteği için iş birliği
Yerel Haberler Türkiye Kent Konseyi Birliği 17’inci Dönem Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara’da yapıldı
Yerel Haberler Kars’ta yol çalışmaları sürüyor
Yerel Haberler Antalya’daki dairelerini jandarmaya bağışladılar
Yerel Haberler CHP’li Balçova Belediye Başkanı göreve iade edildi!
Yerel Haberler Antalya’da fuhuş operasyonu: 14 mağdur kadın kurtarıldı
Yerel Haberler Türkiye Kent Konseyi Birliği 17’nci Dönem Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara’da Yapıldı
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fırat Kalkanı Harekâtı mesajı
Yerel Haberler İbn-i Sina’nın mirası geleceğe taşınıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021