Yerel Haberler - 07.10.2025 - 16:00
ISPARTA-BHA
Ayaz, Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir’in dört yıldır kulüp için büyük fedakârlıklar yaptığını, bu sezon ise yönetim, teknik ekip ve oyuncularla birlikte güçlü bir kadro oluşturduklarını vurguladı.
“Isparta 32 Spor’u yakından takip ediyorum. Gültekin Başkan dostumdur. Yönetim olarak büyük bir mücadele veriyorlar. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen de kulüp için önemli katkılar sağlıyor. Hep birlikte güçlü bir sinerji yakalamış durumdalar” dedi.
Ayaz, yerel takımlara sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, “Yaşasın memleket takımları! Isparta 32 Spor büyük bir camia. Şampiyon olmaları halinde 1 milyon Euro prim vereceğim. Bu, emeğe ve inanca verilen değerdir” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler A Milli Takım’dan kritik zafer! Dünya Kupası kapısı aralandı
Yerel Haberler X’te erişim sorunu: Kullanıcılar platforma giremedi
Yerel Haberler Aksaray’da oyun parkları yenileniyor
Yerel Haberler Otomotiv ihracatı 41,5 milyar dolarla tarihi rekor kırdı
Yerel Haberler Aksaray’da trafiği rahatlatacak yeni çevre yolu
Yerel Haberler RATEM Başkanı Gündoğan’dan TİMBİR’e ziyaret: “Yeni dönemde güçlü iş birlikleri kuracağız”
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası yolunda kritik virajda: Rakip Romanya
Yerel Haberler RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret
Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021