Başkan Özlü, Oyak genel müdürü ile buluştu

Yerel Haberler - 08.11.2025 - 8:45

EROL TAYHAN / DÜZCE-BHA

Düzce Belediye Başkanı, 65. Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Oyak Genel Müdürü, Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’ın şeref konuğu ve konuşmacı olarak katılım sağladığı ülkenin yetiştirdiği değerli iş insanları ve akademisyenlerin hazır bulunduğu önemli bir programda biraraya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, OYAK Genel Müdürü Prof. Yalçıntaş başta olmak üzere önemli akademisyenlerin de hazır bulunduğu programla ilgili olarak sosyal medyadan şu paylaşımda bulundu.

Prof. Dr. Yalçıntaş’a teşekkür

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü sosyal medyadan yaıptığı paylaşımda OYAK Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Yalçıntaş ve katılımcılara hitaben şu ifadeleri kullandı: ”Değerli kardeşim Sn. Prof. Dr. Murat Yalçıntaş beyin şeref konuğu ve konuşmacı olarak katıldığı ülkemizin yetiştirdiği çok değerli iş insanları, akademisyenler ile bu akşam bir araya geldik. Sn. Murat Yalçıntaş ve değerli katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021