Başkan Özkök “Bölgenin Ticareti Aksaray’da Konuşulacak”

Aksaray Haberleri - 11.08.2015 - 11:40

Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, İnşaatı Devam Eden Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanında incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Bölgenin en büyük tarım ticaret ihtisas merkezi alanını oluşturduklarını ve bölgede ticaretin kalbinin bu alanda atacağını ifade eden Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök” Türkiye’ de parmakla gösterilen borsa haline geleceğiz. Bölgenin Ticareti Aksaray’da konuşulacak” ifadelerine yer veren Özkök “Aksaray Ticaret Borsasına ait Aksaray Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanı inşaatında bulunmaktayız. Şu an itibari ile Aksaray Ticaret Borsası İdari Binası önündeyiz. İdari binamız üç kattan oluşup 1500 m² alana sahip olacak ve idari binamızda Mezat salonu başta olmak üzere, Çiftçi bekleme salonu, İkili görüşme, Laboratuvar, Ürün analiz odaları, Hizmet birimleri, İdari birimlerin yer alması planlanıyor. Biliyorsunuz ki Aksaray’ımız Selçuklu şehri ve Selçuklu şehri olmamız ile birlikte Konya yolu üzerinde, İpek yolu güzergahında bulunmamızdan dolayı da Selçuklu Mimarisini inşallah binamızda uygulayarak Konya yolu üzerinde bir gerdanlık oluşturmayı hedeflemiştik. İnşallah kaba inşaatımız hızla devam etmekte, sene sonuna idari binamız bitecek ve teslim alacağız. Ayrıca Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanı inşaatında da 160 adet iş yerinden şu an itibari ile 64 adet depo ve iş yeri hazır hale gelmiştir. Üzerinin prefabrike kaplamaları yapılmaktadır. Bundan sonra da ince işçiliği kalmıştır. İnşaatımız genel itibari ile %50 – %55 seviyelerindedir. Müteahhidimiz de buradan teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten çok hızlı, gayretli ve profesyonel bir çalışma sergiliyorlar. Kendilerini yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkür bizlere inanan Aksaray Ticaret Borsası Üyelerimize ve Tarım Ticaret İhtisas Merkezi alanından yer alan kardeşlerimize ki bizlere güvendiler bizde inşallah onların bu güvenlerini boşa çıkartmayacağız, Mahcup olmayacağız. Aksaray’a ve Ticaret Borsası Üyelerimize bölgemize inşallah parmakla gösterilecek Tarım Ticaret ihtisas Merkezini oluşturacağız. Ben diyorum ki Aksaray’ın ticaret kalbi bu meydanda atacak. Seneye burada ticaretin vuku bulduğu, bölgenin ticaretinin Aksaray’da konuşulacağı ve Türkiye de gıpta ile gösterilen borsa arasında yer alacağımızı buradan sevgili üyelerimize ve Aksaraylı Hemşerilerimize gururla söylüyorum. Herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz

Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti

Aksaray Haberleri Kars Emniyeti’nden 2 bin 300 üniversite öğrencisine terörle mücadele eğitimi

Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”

Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”

Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma

Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği

Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın

Aksaray Haberleri MSB’den Yunanistan’ın füze açıklamasına ve Karadeniz’deki saldırılara tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021