Başkan ve Eşi Belediye Personeline Çiçek Verdi

Aksaray Haberleri - 09.03.2017 - 17:15

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personellere gül ve kupa dağıtarak Kadınlar Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe hanımla birlikte belediye içinde çalışan bayan personellerin bulunduğu servisleri tek tek ziyaret ederek gül ile özel olarak yapılan porselen kupa hediye etti.

Kadınların toplumda her zaman saygın bir yerde olduğuna vurgu yapan Başkan Yazgı, “Bir toplumu ayakta tutan aile, aileyi ayakta tutan da kadınlardır. Yani kadın demek toplumun ve ailenin temel direği demektir. Dinimiz, geleneğimiz, örf ve adetlerimizde kadınlara her zaman öncelik tanınmıştır. Bizde hizmetlerimizde kadınlarımıza her türlü ayrıcalığı tanımaya devam edeceğiz” dedi.

Aksaray belediyesinde çalışan bayanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kendilerini ziyaret ederek çiçek ve kupa hediye eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı hanımefendiye bu nazik davranışlarından dolayı Teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021