ASÜ Heyeti Hollanda’da Yeni Anlaşmalar İmzaladı

Aksaray Haberleri - 16.09.2015 - 9:51

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şen ve Erasmus Program Koordinatörü Uzman Koray Çelik, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde bulunan Rotterdam İslam Üniversitesi ve Avrupa İslam Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Ziyaretler esnasında, kurumlar arası Erasmus İkili Anlaşmaları imzalandı.

İmzalanan anlaşmalar kapsamında, İslami İlimler Fakültesi öğrencilerine 1 veya 2 dönem Rotterdam İslam Üniversitesi ve Avrupa İslam Üniversitesi’nde öğrenim görme fırsatı sağlandı. Aynı zamanda Rotterdam Üniversitelerindeki öğrenciler de ASÜ’ye gelerek eğitim alabilecekler. Söz konusu değişim anlaşmasından İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyeleri de faydalanabilecek. ASÜ Heyeti aynı zamanda, Amsterdam’da bulunan Hollanda-Türkiye Ticaret Odası’na da bir ziyaret gerçekleştirdi ve Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Programı hakkında görüşmeler yaptı.

Görüşmeler neticesinde, ASÜ’de öğrenim gören bütün öğrencilerin alanlarına uygun; firma, araştırma merkezi ve dernek gibi kurumlarda Erasmus Stajı yapabilmelerine imkân sağlayacak anlaşmalar yapıldı.

Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler

Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı

Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar

Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun

Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Aksaray Haberleri Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021