Yerel Haberler - 14.01.2026 - 6:38
ANTALYA-BHA
Edinilen bilgilere göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ASAT ve ALDAŞ’a yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlarda her iki birimde görev yapan toplam 14 personel gözaltına alındı.
Soruşturmanın, daha önce rüşvet iddiaları kapsamında yürütülen ve kamuoyuna yansıyan operasyonların devamı niteliğinde olduğu belirtildi. Aynı dosya kapsamında daha önce düzenlenen 8’inci dalga operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Soruşturma dosyasında yer alan iddialara göre, şüphelilerin; tutuklu bulunan eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile oğlu Mustafa Gökhan Böcek’e ait olduğu öne sürülen rüşvet niteliğindeki para ve mal varlıklarının devir işlemlerinde rol aldığı, bu varlıkların aklanması ve gizlenmesine yardımcı oldukları tespit edildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü bildirildi.
Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı
Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı
Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde
Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021